Avgan İlkokulu

Telefon : (276) 7265515
WEB https://avganilkokulu.meb.k12.tr
Adres : AVGAN MAHALLESİ ORTAOKUL SOKAK NO2
VİZYON : Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerin başarılı olacakları alanları belirleyip, onları desteklemek ve yönlendirmektir. Bu kapsamda; Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini belirlemek, öğrencilerin kendilerini tanımalarını sağlamak ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak, öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak asıl görevimizdir. Öğrencilerin başarılı olacakları alanları belirleyip, onları desteklemek ve yönlendirmektir.
BAŞARILAR : 2010 ULUBEY BİLGİ YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİSİ İL ÜÇÜNCÜSÜ 2011 ULUBEY BİLGİ YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİSİ 2011 UŞAK BİLGİ YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ 2010 SBS 6 ÖĞRETMEN LİSESİ 11 ANADOLU LİSESİ 10 MESLEK LİSESİ 2011 SBS 3 FEN LİSESİ 4 ÖĞRETMEN LİSESİ 8 ANADOLU LİSESİ 9 MESLEK LİSESİ 2012 1 SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2 ÖĞRETMEN LİSESİ 10 ANADOLU LİSESİ 12 MESLEK LİSESİ 2011-2012 YILINDA 12 BURSLU ÖĞRENCİ

Saatler : GİRİŞ - 09:00 ÇIKIŞ - 15:20
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : Yerel minübüsler ile saat başı Uşak - Avgan arası araç bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : AVGAN KASABASI-ULUBEY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 33 Km İLÇE MERKEZİNE 17 Km